MENÜ

Egyedi belső ajtók
az ön igényei szerint

Minőségi CPL fóliás ajtócsalád,hatalmas variációs lehetőségekkel, versenyképes áron.

 

 A laminált ajtók sokáig műanyaghatásúak voltak, ám a technológia fejlődésével ez a korszak lezárult. Ma már olyan laminált ajtókat kínálunk, amelyekről első pillantásra senki sem állapítja meg, hogy fából vagy esetleg furnérból készültek. Ráadásul a laminált felületek számtalan színben állnak a rendelkezésére, miközben tulajdonságai – időtállósága, tisztíthatósága, karbantartása – egészen kimagaslóak. Egy építkezés vagy felújítás során pedig az sem mellékes, hogy a laminált beltéri ajtók kedvező műszaki paraméterei és esztétikai megjelenése kiváló árakkal párosul. Vásárlási szándéka esetén érdemes tehát a laminált beltéri ajtókat is alaposabban megismerni.

 

fooldal.jpg
 

Az Ön igényeinek megfelelő, egyedi ajtók gyártása a fő profilunk. Ennek előnyei:

-méretre készült ajtók, szinte akármilyen meglévő falnyílásba

-magas esztétikai érték és robosztus felület a duropal-cpl felületeknek köszönhetően

-szinte végtelen variációs lehetőségek az egyedi megjelenésért.

 

Segítünk abban, hogy karosszékéből kényelmesen tudjon dönteni az elképzeléséhez és pénztárcájához leginkább megfelelő nyílászárók közül. Akár a bemutatott mintákon kívüli egyedi elképzeléseket is megtudunk valósítani.

 

Ön által kiválasztott ajtók esetében nem kötjük meg kezét a szokványos mérethatárokkal, mert termékeinket az Ön falnyílás méreteihez és falvastagságához megfelelően gyártjuk, legyen az akár panellakás igazán vékony falakkal vagy régi bérház vastag falakkal és nagy nyílás-magassággal.Ezek az egyedi gyártásban rejlő igazi lehetőségek! Ne bajlódjon a falátalakításokkal ezt a terhet, levesszük a válláról, hagyja, hogy mi igazodjunk lakása adottságaihoz és nem fordítva!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet